Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video 2017

Thanks! Share it with your friends!

Close
Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video: New Concert Video 2017, Full Concert Video 2017, Concert Video Performance 2017, University Concert Video 2017, College Concert Video 2017, Band Concert Video 2017 - Concert, Video, Youtube, Full, Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp3, Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp4, Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.flv, Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.avi, Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mpeg, Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.midi. -

ABONNEREN = GRATIS & LEUK http://bit.ly/abonneeropkvk | Kinderen voor Kinderen 37 Live in Concert 2016 in de Philharmonie, Haarlem.

Dit liedje staat ook op cd 37 ‘Voor altijd jong!’ die nu overal verkrijgbaar is.

Volg je ons al?
http://instagram.com/KinderenvoorKinderen
http://facebook.com/KinderenvoorKinderen
http://twitter.com/varaKvK

SONGTEKST
Tekst: Jeroen Sjoers, Freek van der Heide
Muziek: Jeroen Sjoers, Arno Krabman, Freek van der Heide
Solist: Puk

Ik heb er zo’n hekel aan dat m’n ouders zeggen
Wat ik moet doen
Doe ‘ns zus, doe ‘ns zo
Zonder meer te zeggen
Waarom dat moet

Moet vandaag
Voor het eten thuis
Moet vandaag
Doe je tablet uit
Moet vandaag
Ruim je kamer op
Maar ik zeg stop!

Refrein

Want vandaag, want vandaag
Want vandaag ben ik de baas
Want vandaag, want vandaag
Doen ze alles wat ik vraag
Pap en mam, luister dan
Doe m’n huiswerk, plak m’n band
Want vandaag, want vandaag
Want vandaag ben ik de baas

Ik heb er zo’n hekel aan dat ze blijven appen
Wat ik moet doen
Doe ‘ns zus, doe ‘ns zo
Zonder uit te leggen
Waarom dat moet

Moet vandaag
Leg je iPhone weg
Moet vandaag
Doe wat ik je zeg
Moet vandaag
Hang de was eens op
Maar ik zeg stop!

Refrein

Nooit meer slapen
Nooit meer al die stomme zaken
Altijd online
Altijd vrij zijn
Voor altijd de grote baas zijn

Refrein

Vandaag ben ik de baas (2x)

0
0
0
0
0
0
0
0
0
or copy the link
Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen
Note to visitors: The post titled Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen grabbed and posted automatically to Concert Video Blog: Concert Video Competition, Full Concert Video, College Concert Video, University Concert, Students Concert, Childrens Concert, Church Concert by utilizing Video API. If you feel content entitled Vandaag Ben Ik De Baas – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen does not fit the theme of the website that displays Video of Concert or Concert Competition or any other Concert Related Video, please help us by reporting to the webmaster via the report content form below.  • Comments

    Write a comment

    *

    You might also likeclose