Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video 2017

Thanks! Share it with your friends!

Close
Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video: New Concert Video 2017, Full Concert Video 2017, Concert Video Performance 2017, University Concert Video 2017, College Concert Video 2017, Band Concert Video 2017 - Concert, Video, Youtube, Full, Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp3, Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp4, Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.flv, Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.avi, Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mpeg, Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.midi. -

ABONNEREN = GRATIS & LEUK http://bit.ly/abonneeropkvk | Kinderen voor Kinderen 37 Live in Concert 2016 in de Philharmonie, Haarlem.

Dit liedje staat ook op cd 37 ‘Voor altijd jong!’ die nu overal verkrijgbaar is.

Volg je ons al?
http://instagram.com/KinderenvoorKinderen
http://facebook.com/KinderenvoorKinderen
http://twitter.com/varaKvK

SONGTEKST
Tekst & muziek: Annika Bos
Solisten: Luuk, Ayana en Dewi

’s Ochtends als ik heb ontbeten
En de pindakaas nog aan mijn tanden kleeft
Mag ik één ding niet vergeten
Anders wordt mijn gebit straks schots en scheef
Ik poets m’n tanden
Daarna zijn ze spic en span
Want naar de tandarts gaan
Daar hou ik niet zo van

refrein:
Van onder tot boven
Links en rechts
Van achter tot voren
Houdt gaatjes weg
’s Ochtends en ’s avonds
Twee minuten is goed
Je hoeft niet bang te zijn voor de tandarts
Als je je tanden altijd poetst

’s Avonds als ik zo moet gapen
En ik in mijn pyjama voor de spiegel sta
Pak ik voordat ik ga slapen
Mijn tandenborstel en mijn tandpasta

Ik poets m’n tanden
Daarna zijn ze spic en span
Want een gaatje krijgen
Hou ik niet zo van

refrein

Niet teveel ijsjes, chocola
Anders voelen je tanden naar
Poetsen en spoelen
Twee minuten is goed
Zorg dat je je tanden altijd poetst

refrein

Als je je tanden altijd poetst!

0
0
0
0
0
0
0
0
0
or copy the link
Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen
Note to visitors: The post titled Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen grabbed and posted automatically to Concert Video Blog: Concert Video Competition, Full Concert Video, College Concert Video, University Concert, Students Concert, Childrens Concert, Church Concert by utilizing Video API. If you feel content entitled Tandarts – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen does not fit the theme of the website that displays Video of Concert or Concert Competition or any other Concert Related Video, please help us by reporting to the webmaster via the report content form below.  • Comments

    Write a comment

    *

    You might also likeclose