Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video 2017

Thanks! Share it with your friends!

Close
Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video: New Concert Video 2017, Full Concert Video 2017, Concert Video Performance 2017, University Concert Video 2017, College Concert Video 2017, Band Concert Video 2017 - Concert, Video, Youtube, Full, Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp3, Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp4, Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.flv, Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.avi, Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mpeg, Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.midi. -

ABONNEREN = GRATIS & LEUK http://bit.ly/abonneeropkvk | Kinderen voor Kinderen 37 Live in Concert 2016 in de Philharmonie, Haarlem.

Dit liedje staat ook op cd 37 ‘Voor altijd jong!’ die nu overal verkrijgbaar is.

Volg je ons al?
http://instagram.com/KinderenvoorKinderen
http://facebook.com/KinderenvoorKinderen
http://twitter.com/varaKvK

SONGTEKST
Tekst & muziek: Allan Eshuijs, Jozien van Dorst
Solist: Miencke

In elke hoek ligt er wel iets
Maar ik weet toch heel precies
Wat ik waar vinden moet
Achter de deur en in mijn kast
De hele berg moet in de was
Gesorteerd op wit en kleur

M’n hele leven lang hoor ik elke dag…

Refrein
Sloddervos, sloddervos
Mijn moeder is altijd de klos
Ik ben de grootste rommelkont
Laat alles liggen op de grond

Sloddervos, sloddervos
Ik beloof, ik ruim ‘t op
Mam, als jij met zeuren stopt
Ben ik de allerliefste sloddervos
Sloddervos

Niemand ziet de structuur
Mijn moeder helemaal overstuur
Van dit mini rampgebied
Alles weg, opgelost
Voor nu onder mijn bed verstopt
Voor mij is dat de beste plek

M’n hele leven lang hoor ik elke dag…

Refrein

Maar niets is wat ‘t lijkt
’t Is maar net hoe je ‘t bekijkt
Wat een drama over niks
Ik heb deze bende zo gefixt

0
0
0
0
0
0
0
0
0
or copy the link
Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen
Note to visitors: The post titled Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen grabbed and posted automatically to Concert Video Blog: Concert Video Competition, Full Concert Video, College Concert Video, University Concert, Students Concert, Childrens Concert, Church Concert by utilizing Video API. If you feel content entitled Sloddervos – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen does not fit the theme of the website that displays Video of Concert or Concert Competition or any other Concert Related Video, please help us by reporting to the webmaster via the report content form below.  • Comments

    Write a comment

    *

    You might also likeclose