Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video 2017

Thanks! Share it with your friends!

Close
Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video: New Concert Video 2017, Full Concert Video 2017, Concert Video Performance 2017, University Concert Video 2017, College Concert Video 2017, Band Concert Video 2017 - Concert, Video, Youtube, Full, Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp3, Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp4, Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.flv, Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.avi, Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mpeg, Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.midi. -

ABONNEREN = GRATIS & LEUK http://bit.ly/abonneeropkvk | Kinderen voor Kinderen 37 Live in Concert 2016 in de Philharmonie, Haarlem.

Dit liedje staat ook op cd 37 ‘Voor altijd jong!’ die nu overal verkrijgbaar is.

Volg je ons al?
http://instagram.com/KinderenvoorKinderen
http://facebook.com/KinderenvoorKinderen
http://twitter.com/varaKvK

SONGTEKST
Tekst: Gertjan Mulder, Tjeerd P. Oosterhuis
Muziek: Tjeerd P. Oosterhuis
Solisten: Biza Maria, Casper, Niels, Lotus, Febe

M’n spaarpot en ik zijn de beste vrienden
Ik spaar voor alle kids die meer geluk verdienen
Ik heb al aardig wat gespaard maar er kan nog veel meer bij
Want het gaat om zoveel kinderen die zijn niet zo vrij als wij

M’n spaarpot en ik, we hebben grote plannen
We sparen voor vrede in alle oorlogslanden
Het liefst kocht ik liefde maar dat is niet te koop
M’n spaarpot en ik, zo geven we wat hoop

We sparen voor iets
Want niks doen is niets
Nee, we doen het voor elkaar
Dat is helemaal niet raar
Breng iemand wat geluk
Geef een knuffel, een big hug
Het gaat hier niet om mij
Toch draag ik graag een steentje bij

M’n spaarpot en ik, we moeten geld bewaren
Nee, niet voor snoep of speelgoed
Maar om de wereld juist te sparen
Als je mee komt helpen, iets voor een ander doet
Dan maken we meer kans en komt het ooit weer goed

Kom je ons ook helpen?
Ik voel echt dat het moet
Dan maken we meer kans en komt het vast weer goed
Dan komt het vast weer goed

0
0
0
0
0
0
0
0
0
or copy the link
Mijn Spaarpot En Ik –  Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen
Note to visitors: The post titled Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen grabbed and posted automatically to Concert Video Blog: Concert Video Competition, Full Concert Video, College Concert Video, University Concert, Students Concert, Childrens Concert, Church Concert by utilizing Video API. If you feel content entitled Mijn Spaarpot En Ik – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen does not fit the theme of the website that displays Video of Concert or Concert Competition or any other Concert Related Video, please help us by reporting to the webmaster via the report content form below.  • Comments

    Write a comment

    *

    You might also likeclose