Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video 2017

Thanks! Share it with your friends!

Close
Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen - Concert Video: New Concert Video 2017, Full Concert Video 2017, Concert Video Performance 2017, University Concert Video 2017, College Concert Video 2017, Band Concert Video 2017 - Concert, Video, Youtube, Full, Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp3, Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mp4, Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.flv, Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.avi, Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.mpeg, Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen.midi. -

ABONNEREN = GRATIS & LEUK http://bit.ly/abonneeropkvk | Kinderen voor Kinderen 37 Live in Concert 2016 in de Philharmonie, Haarlem.

Dit liedje staat ook op cd 37 ‘Voor altijd jong!’ die nu overal verkrijgbaar is.

Volg je ons al?
http://instagram.com/KinderenvoorKinderen
http://facebook.com/KinderenvoorKinderen
http://twitter.com/varaKvK

SONGTEKST
Tekst: Y. Gnaoui
Muziek: G. van Leeuwaarde
Solisten: Thomas, Mhijs

Ik heb opeens gezelschap
Ik ben opeens niet alleen
Al dagen geen honger meer
En er fladdert iets door me heen
Sinds dat nieuwe meisje in de klas gekomen is
Zit ik de hele dag te dromen met m’n ogen dicht

En binnen in mijn buik
Heb ik opeens een vlindertuin
En m’n vrienden lachen me uit
Want er is iets aan de hand met mij

Refrein

Maar ik ben echt niet verliefd
Die vlinders zijn niet van mij-ij-ij
Ik hoop niet dat ze me ziet
En denkt dat ik naar haar kij-ij-ijk
Want ik ben echt niet verliefd
Misschien is zij wel op mij-ij-ij
Wat doen die vlinders nou hier?
Wat willen zij nou van mij-ij-ij
Van mij-ij-ij

Ik kan me niet concentreren
Met dat gekke gevoel door me heen
Moeite met leren
En niet eens zin in videogames
Sinds dat nieuwe meisje in de klas nu naast me zit
Hoor ik niet eens meer als de leraar aan het praten is

En binnen in mijn buik
Heb ik opeens een vlindertuin
En m’n vrienden lachen me uit
Want er is iets aan de hand met mij

Refrein

Ben niet verliefd (7x)
Maar ik ben echt niet verliefd
Die vlinders zijn niet van mij-ij-ij
Ik hoop niet dat ze me ziet
En denkt dat ik naar haar kij-ij-ijk
Want ik ben echt niet verliefd

0
0
0
0
0
0
0
0
0
or copy the link
Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen
Note to visitors: The post titled Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen grabbed and posted automatically to Concert Video Blog: Concert Video Competition, Full Concert Video, College Concert Video, University Concert, Students Concert, Childrens Concert, Church Concert by utilizing Video API. If you feel content entitled Echt Niet Verliefd – Live In Concert 2016 – Kinderen Voor Kinderen does not fit the theme of the website that displays Video of Concert or Concert Competition or any other Concert Related Video, please help us by reporting to the webmaster via the report content form below.  • Comments

    Write a comment

    *

    You might also likeclose